Heel tante smult van ‘lekker begin van 2018’

 In Algemeen

Ze zijn best wel wat gewend bij restaurant Watertuin in Bergen op Zoom. Maar ruim duizend gasten op één dag, dat is zelfs daar geen dagelijkse kost. De keuze van tanteLouise om het nieuwe jaar – letterlijk – lekker te beginnen, had dan ook wat voeten in aarde. Maar zie: zowel het riante ontbijt, de smakelijke lunch als het overheerlijke diner verliepen vlekkeloos. Nou ja, er sneuvelde misschien een enkel glaasje en er viel wel eens een bord, maar dat mocht de pret niet drukken. Zeker niet bij een overvloed aan nieuwjaarswensen en gezellige praatjes en dan ook nog onbeperkt genieten van een ongekend aanbod aan gerechten uit alle windstreken. Opvallend was het wel dat de verkeersdiensten tot drie keer toe een meterslange file van langzaam en stilstaand verkeer – zo steeds tegen het einde van elke sessie – over het hoofd zagen: een immens lange rij bij de toetjes met als eindpunt de chocoladefontein…