Online seminar van CZ ‘Gewoon vergeetachtig of dementie?’

 In Algemeen

Maakt u zich zorgen over de vergeetachtigheid van uw naaste? En vermoedt u dat er méér aan de hand is? Dit kan veel zorgen geven. Zeker als uw omgeving uw vermoeden niet deelt. Dit seminar helpt u op weg het vermoeden van dementie bespreekbaar te maken.

Volg op donderdag 22 februari om 19.30 uur het gratis online seminar: ‘Gewoon vergeetachtig of dementie?’. Het online seminar is gericht op iedereen die iemand in zijn of haar naaste omgeving heeft, waarbij men twijfelt of er sprake zou kunnen zijn van dementie. Voor medewerkers, vrijwilligers, familieleden en/of mantelzorgers kan dit seminar ook interessant zijn.

Tijdens het seminar geven experts Gerben Jansen (casemanager), Freek Gillissen (verpleegkundig consulent) en Jacqui van Kemenade (huisarts) praktische tips en beantwoorden ze vragen als:

• Hoe herken ik de symptomen van dementie?
• Hoe maak ik het vermoeden van dementie bespreekbaar?
• Hoe zorg ik dat er duidelijkheid komt over mijn vermoeden?
• Waarom is het stellen van een diagnose bij dementie zo belangrijk?
• Waar kan ik terecht voor een diagnose?

Kortom, een praktisch seminar over een moeilijk onderwerp.

Gelukkig hoeft u er de deur niet voor uit: u volgt het seminar gewoon op uw tablet, computer of smartphone. En als u vragen hebt, kunt u ze tijdens de uitzending meteen stellen aan de experts.

Aanmelden is heel gemakkelijk
Het seminar is gratis en iedereen kan deelnemen. Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Ga naar de website en vul uw gegevens in. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie. Kunt u niet op 22 februari, maar heeft u wel interesse in het seminar van CZ? Meld u dan toch aan. U ontvangt na het seminar een e-mail, zodat u het op een later tijdstip terug kunt kijken.