Wat eten we vandaag?

 In Algemeen

Lekker eten, dat wil je elke dag. Hoeveel tante ook van eten – en koken! – houdt, zij stelt zich toch wel eens deze vraag… Zonder de nodige inspiratie is het moeilijk om de keuken te blijven vernieuwen. Gelukkig staat tante er nooit alleen voor en heeft ze binnen de familie een pracht team. Johan, Marjan en Liesbeth weten wel waar tante wat inspiratie en ideeën op kan doen… Een culinaire sessie van Bidfood!

De sessie die in juni plaats vond in Amsterdam, stond in het teken van gerechten met een luxe uitstraling én een zomers tintje. Daarbij was ook aandacht voor producten die verrijkt zijn met extra eiwitten en vitaminen. Bij de sessie werden deelnemers uitgedaagd om zelf een mooi gerecht te creëren, op basis van de geven tips. Er was alle lof voor het gerecht van de delegatie van tanteLouise (Residentie Moermont en Stuijvenburgh). Zij serveerden een linzensalade met kipdijfilet, afgemaakt met piccalilly, geblancheerde wortel, knoflooksaus, honing en sambalsaus. Volgens de overige deelnemers een toepasbaar gerecht, óók binnen de budgetten van zorgorganisaties. Je snapt dat tante haar koksmuts afneemt en gloeit van trots!