Stuur tante je zomersproetjes

 In Algemeen

Het is vakantie! Of bijna toch… Lig jij straks ook lekker te luieren op het strand, sta je gezellig op de camping of geniet je van je favoriete drankje op een leuk terras? Misschien blijf je wel thuis of bouw je tijdens werktijd met je collega’s een prachtige watertuin voor de eigen bewoners. Wat het ook wordt, stuur je zomerse vakantiegroet naar tante. Van een mooi portret vol zomersproetjes tot een hilarische ansichtkaart: alles mag, niets is te gek al scoort een foto, video of knutselwerk met een directe link naar tanteLouise uiteraard hoge ogen. Niet onbelangrijk want de leukste en creatiefste inzendingen beloont tante – geen sprookje – met vrijkaartjes voor De Efteling. Dubbele pret!

Doe mee en stuur jouw te gekke zomergroet uiterlijk 1 september naar pr@tantelouise.nl en wie weet ben jij een van de winnaars. Fijne vakantie!