Wandelen werkt

 In Geen onderdeel van een categorie

De wind door je haren, frisse lucht en genieten van de omgeving. Wandelen is leuk, goed voor de gezondheid en je bent lekker buiten. Een welkom extraatje het heeft een positieve invloed op ons humeur! De wandelclub van locatie Moermont heeft dit zomerseizoen volop genoten en heeft de wandelschoenen – ja ook bij 30 graden! – flink versleten.

De routes voerden langs prachtige plekjes in Bergen op Zoom – met en zonder gids – waaronder de
St. Gertrudiskerk, dierenparkjes, de prachtige natuur én de ijssalon. De laatste avond van dit seizoen werden de wandelaars feestelijk ingehaald via de ‘Gladiolendreef’ en namen vol trots de bloem én medaille in ontvangst. Dweilband De Zeekrale zorgde voor de muzikale ambiance, dat het feestje binnen werd voortgezet spreekt voor zich… Tante heeft genoten en wil van deze gelegenheid gebruik maken familie, vrijwilligers én bewoners te bedanken voor dit wekelijkse sportieve avontuur.
Volgend jaar weer toch?