Topprestatie tijdens beweegweek

 In Algemeen

 

Lieve mensen we weten het allemaal beweging is goed voor lichaam en geest. Bewegen is dan goed voor ieder mens, maar niet altijd vanzelfsprekend… Hoe vaak is het niet zo dat ouderen te maken hebben met een samenloop van lichamelijke klachten waardoor zij achter de geraniums verdwijnen? Zonde en onnodig. De kanjers van tante kwamen deze week in actie om de verschillende manieren van bewegen te promoten. Het kan voor iemand een enorm verschil maken of hij tien meter kan lopen of vijftig meter, of je zelf je boterham kunt smeren, een bakje koffie in schenken… voorbeelden te over. Samen bewegen is niet alleen nuttig, maar ook gezellig! Dat je nooit te oud bent om een topprestatie te leveren, bewijzen de bewoners zelf. In alle locaties van tanteLouise gingen de handen de lucht in tijdens de WAVE! Voordat je het weet is het zaterdag en is de week voorbij… Tante is moe, voldaan en dik tevreden.