Inspirerend, leerzaam en gezellig

 In Algemeen

De drie woorden die vandaag het meest genoemd werden om Tante’s Trots (het symposium voor en door medewerkers) te beschrijven. Collega’s die onlangs een onderzoek hebben gedaan – en daarmee opvielen – deelden hun kennis. Dit jaar werd dat gedaan in de vorm van acht workshops, waarna elke deelnemer een stem mocht uitbrengen op de meest aansprekende, enthousiaste of ontroerde presentatie. De presentatie die uiteindelijk de meeste stemmen kreeg was ‘Denk groots doe iets kleins’, gegeven door Trudie de Jong. Voor haar was er, naast het award die allen als blijk van waardering ontvingen – mét dank aan de heren van de houtclub! -een extra prijs. Na de uitreiking gaven muziektherapeuten Denise en Jan nog een actieve en interessante presentatie over het project Tante zet ‘m op, waar een bijzondere gast op aanhaakte… Erik Scherder! Als hoogleraar neuropsychologie legde hij (met een beetje humor) uit wat muziek met het brein doet. Een mooie afsluiter van een leerzame dag…