Een mooie frisse decemberdag en een warm welkom

 In Algemeen

Welkom dat waren de bezoekers van de Kerstmarkt op Vissershaven zeker! Er stonden hen prachtige marktkramen met – ook zelf gemaakte – producten te wachten. De ene kraam was nog mooier aangekleed dan de ander. Er was van alles te koop en het had allemaal één ding gemeen, het had met winter of kerstmis te maken. In een heuse koek en zopie werden lekkere drankjes verkocht en natuurlijk ontbraken de oliebollen ook niet. De bezoekers werden als kers op de taart ook getrakteerd op de aanwezigheid van de Kerstman én diverse sfeervolle optredens. Zowel de deelnemers als bezoekers, die tante gesproken heeft, waren over het geheel erg enthousiast. Daarom dankt ze alle vrijwilligers, medewerkers en deelnemende standhouders voor hun fantastische inzet!