Onvoorwaardelijk

 In Algemeen

We zien een groep mensen die vol in het leven staan. Elk personage heeft zo zijn eigen gewoontes en patronen. Plots worden deze patronen doorkruist door een onverwachte gebeurtenis…

Onvoorwaardelijk is een dansproductie over de ziekte Alzheimer en is vooral bedoeld voor mantelzorgers om de patiënt heen en voor mensen die er dichtbij staan. De choreografen zoeken met hun dansers naar een ander, vooral troostend perspectief op de ziekte.

Intratuin Halsteren brengt in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties deze voorstelling op de planken op donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari. TanteLouise mag u trakteren op deze boeiende voorstelling. De voorstelling start om 15.30 uur en om 15.00 uur opent de zaal.

Aanmelden
Als u deze voorstelling wil bezoeken – en neem gezellig iemand mee – stuur dan vóór 24 januari een
e-mail naar mantelzorg@tantelouise.nl. Of meld u telefonisch op het nummer 0164 713 300 (vraag naar Petra Heijmans). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Graag tot dan!