Ik ben… Jij bent… Wij zijn…

 In Geen onderdeel van een categorie
Samen zijn we tanteLouise en daar zijn we trots op. Want tanteLouise is niet zomaar een zorginstelling. Niet doorsnee, niet dertien in een dozijn, een tikkie eigenzinnig zelfs. Door anders te kijken naar hetzelfde voegt tante iets extra’s toe. Net als iedereen doen we bij tanteLouise onze uiterste best om onze cliënten de best denkbare zorg te bieden, maar door anders te kijken naar hetzelfde voegt tante daar iets extra’s aan toe. In een klimaat waarin we voortdurend op zoek zijn naar dingen die er nog niet zijn, zoeken we naar slimme oplossingen om de zorg naar een nog hoger plan te tillen.

Wil je weten hoe dat gaat? Neem dan in de Week van Zorg en Welzijn een kijkje in onze keuken. Maak kennis met tanteLouise en haar medewerkers, op een bijzondere manier. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan vernieuwende workshops die je zowel als zorgprofessional, nieuwkomer of als geïnteresseerde kunt volgen. Iedereen met een vraag aan tante is welkom. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen.

Wie ben jij, wie ben ik?

Enthousiast of nieuwsgierig? Kom dan op donderdag 14 maart naar Woonzorgcentrum Stuijvenburgh aan de Van der Goesstraat 2 in Bergen op Zoom. Je bent welkom vanaf 15.30 uur.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Vastgeroest in kaders? Zonde! Door op een andere manier te kijken naar hetzelfde kun je zomaar het ei van Columbus uitvinden. Ik ben Sanne Lodders, junior P&O adviseur bij tanteLouise, en ik ben nieuwsgierig naar hoe jij anders kan kijken naar hetzelfde. Zie ik jou in de week van Zorg en Welzijn in Stuijvenburgh om op een leuke manier ‘out of the box’ te denken? We gaan door middel van een korte workshop op een andere manier kijken naar de dingen die we nu vanzelfsprekend vinden. En wie weet hoeft een idee of oplossing dan helemaal niet zo ingewikkeld meer te zijn…

Wil jij ook buiten de kaders denken en ontdekken waar en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar onze workshops in de week van Zorg en Welzijn op 14 maart! Locatie Stuijvenburgh, aan de van der Goesstraat in Bergen op Zoom, is die dag the place to be! Ik ben Beika Leffers, locatiemanager van deze bruisende locatie. Op onze locatie werken we met alle medewerkers en vrijwilligers samen aan “het Geluk” van onze bewoners en elkaar. Onze visie hierbij is dat we deze zorg bieden door hart, hoofd en handen te gebruiken! En net als tante zelf, staan we open voor anders kijken naar hetzelfde, maken we ruimte voor ideeën en hebben we onze eigen intercollegiale scholing op locatie geïntroduceerd. Interesse? Wil jij ook buiten de kaders denken? Kom dan 14 maart tussen 15:30 en 18:30 uur naar de workshops en doe mee! Je bent van harte welkom!

Bewegen is plezier, is beleving én ontmoeting Bewegen is emotie en ontdekken wat nog mogelijk is. Wij – het team vol bevlogen beweegagogen – zijn altijd op zoek naar passende beweegvormen en momenten voor iedereen. Zowel voor de bewoners van tanteLouise als daar buiten bieden wij verschillende manieren van verantwoord bewegen aan. Kom op 14 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, om 15:30 uur naar locatie Stuijvenburgh in Bergen op Zoom en beleef het mee. Wij dagen je uit!