Kijk binnen bij bedrijven

 In Geen onderdeel van een categorie

Hoe vinden bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal de werknemers, stagiairs en vrijwilligers die ze nodig hebben? En hoe komen werkzoekenden aan een baan, studenten aan een stage of vrijwilligers aan een nieuwe uitdaging? Tante heeft wel een idee. Zet je deuren open!

Hoe? TanteLouise doet mee aan ‘KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN’, hét evenement op de Brabantse Wal waar je elkaar tegenkomt. Van maandag 1 april tot en met zaterdag 6 april 2019 zetten bedrijven en organisaties hun deuren open. Iedereen die in bedrijven en organisaties geïnteresseerd is, nu of later, kan binnen kijken. Kijk binnen bij bedrijven is een initiatief van Samen in de Regio en Werkcentrum Brabantse wal.

KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren. Ben jij op zoek naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk? Of ben je van plan het roer helemaal om te gooien en wil je je oriënteren op een nieuwe loopbaan en vrijblijvend eens binnen kijken? Kom dan op visite bij tante!

Hoe werkt het?
De familie van tante geeft je op drie van haar locaties graag een kijkje in de keuken:

Nieuwe Haven – maandag 1 april
Mariahove – dinsdag 2 april
Het Nieuwe ABG – woensdag 3 april

Graag horen we van jou of je in de ochtend of in de middag wil komen. Aanmelden is mogelijk voor de ochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur of in de middag van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Hoe meld ik mij aan?
Heel simpel. Je kunt je aanmelden t/m zondag 31 maart 2019, via onderstaande linken kom je direct op de juiste pagina’s:

Aanmelden Nieuwe Haven (01-04-2019):
https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/stichting-tantelouise-woonzorgcentrum-de-nieuwe-haven

Aanmelden Mariahove (02-04-2019):
https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/tantelouise-verpleeghuis-en-woonzorgcentrum-mariahove

Aanmelden Het Nieuwe ABG (03-04-2019):
https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/tantelouise-woonzorgcentrum-het-nieuwe-abg

Zeg nou zelf: makkie toch of niet? Bij vragen mag je ons altijd even bellen 0164 – 713 300