Kijk even binnen in Bosgaard

 In Geen onderdeel van een categorie

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Dus ook in Bosgaard, onze nieuwste locatie in de bosrijke omgeving van het landgoed Vrederust. Bosgaard wordt niet alleen een prachtige locatie, maar nog veel belangrijker een warm en veelzijdig ‘thuis’ voor bewoners en medewerkers.

Er zijn bergen met werk verzet, de klus in nog niet geklaard maar dat duurt niet lang meer…
Naar verwachting zullen de bewoners van St. Elisabeth in juni hun nieuwe woning betrekken. Zo langzamerhand wordt je dan toch wat nieuwsgierig… Hoe gaat het er nu precies allemaal uit zien, waar komt het restaurant, hebben ze wel aan de tafel voor ons koffie clubje gedacht? Hoe ziet mijn appartement eruit? Dat kan tante zich goed voorstellen. Normaal mag publiek namelijk niet op het bouwterrein komen. Maar voor de toekomstige bewoners, familie en medewerkers gingen de bouwhekken speciaal open om Bosgaard voor het eerst eens van dichtbij te bekijken.

Locatiemanager Désirée van Velthoven, projectleider Nadine Verheuvel, Coördinatoren Facilitair Bas van Kesteren en Mariëlle Bastiaanse verzorgden graag deze eerste kennismaking. Voor bouwtechnische vragen kon men aankloppen bij manager vastgoed Wilfried Aper. Dhr. van Wezel sprak eerder met William van Kessel (De Meeuw). Kun je ook niet wachten? Kijk dan maar snel het filmpje