‘Ik voel me zo ontzettend gelukkig!’

 In Geen onderdeel van een categorie

Nog een paar nachtjes slapen en dan viert Betsie Peeters-Iriks haar 91e verjaardag. Maar haar mooiste cadeau heeft ze vandaag al gehad. Samen met koningin Maxima had de Steenbergse de eer om het nieuwe verpleeghuis Hof van Nassau officieel te openen. Dat deed het tweetal door samen in een reusachtige gouden lijst te poseren voor een leger aan fotografen. Het werd voor Betsie Peeters helemaal een opening om in te lijsten toen Maxima vervolgens ook nog een bezoek bracht aan haar woning en haar medebewoners.

De koningin liet zich – na toespraken van raad van bestuur Conny Helder en burgemeester Ruud van den Belt – uitvoerig rondleiden door Hof van Nassau. Ze maakte uitgebreid kennis met de jongste innovaties bij tanteLouise, maar zocht ook nadrukkelijk het contact met bewoners en medewerkers van tante. ’s Middags was het gezellig druk in Hof van Nassau toen familie en buurtbewoners de koninklijke route konden volgen onder het genot van hapjes, drankjes en gezellige muziek. Betsie Peeters zat toen nog heerlijk na te genieten van haar ontmoeting met Maxima. ‘Het was fantastisch. Dit maak ik nooit meer mee. Ik voel me zo ontzettend gelukkig.’