Dag van de Mantelzorg

 In Geen onderdeel van een categorie

Het is inmiddels een mooie traditie binnen tanteLouise om jaarlijks aandacht te besteden aan de ‘Dag van de Mantelzorg’. Deze keer willen wij je, op vrijdag 8 november, graag verrassen met een hilarisch, meeslepend, op het randje, innovatief én interactief programma. 

Je bent in een ruimte en alles lijkt zijn gangetje te gaan, totdat er hard op de deur wordt geklopt… Door wie dan? Wat is er aan de hand? Eén ding is zeker, je hebt maar één doel…  Kan jij ontsnappen? Of sta je liever voor een grote box? Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen… kan jij ‘m openen?

Echt er even tussen uit. We zouden het heel erg leuk vinden als je hierbij aanwezig kunt zijn. We zien je graag op 8 november in het Groot Arsenaal (Rijtuigweg 44, Bergen op Zoom). En eh… neem gerust iemand mee, wel zo gezellig.

14:30 uur Inloop
14:45 uur Welkom door Ingeborg Roks
15:00 uur Aan de slag!
16:30 uur We sluiten af met een hapje en drankje

of

19:00 uur Inloop
19:15 uur Welkom door Conny Helder
19:30 uur Aan de slag!
21:00 uur We sluiten af met een hapje en drankje

tante hoopt dat je de code kraakt 😉

Aanmelden
Als je zin hebt in een gezellig uitje, laat ons dat vóór 23 oktober weten. Kies voor het tijdstip wat het beste bij je past én voor het spel (ontsnappen of box). Stuur dit in een e-mail naar mantelzorg@tantelouise.nl of geef het telefonisch door via 0164 713 300 (vraag naar Petra Heijmans). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle mantelzorgers te bereiken. Ken je echter mantelzorgers van tanteLouise laat hen dan alstublieft weten dat ze van harte welkom zijn! Hoe meer zielen…