Conny Helder finalist Topvrouw van het Jaar

 In Geen onderdeel van een categorie

Conny Helder, bestuurder van tanteLouise en bestuurslid van ActiZ, is genomineerd voor de verkiezing Topvrouw van het Jaar 2020. De finalisten van dit jaar speelden alle drie een belangrijke rol in de zorg tijdens de coronacrisis.

Waardering
Het bericht kwam voor Conny Helder als een grote verrassing, maar uiteraard voelt ze zich ‘zeer vereerd’. ‘We hebben – ook bij tanteLouise – een intense tijd achter de rug en hier spreekt waardering uit. Niet alleen voor mezelf, maar voor ons allemaal. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen, maar dat kan natuurlijk alleen met de juiste mensen om je heen.’

Moed en leiderschap
De andere finalisten zijn medisch directeur Mariëlle Bartholomeus van ziekenhuis Bernhoven en directeur Ellis Jeurissen van de GGD Brabant Zuid-Oost. Het is geen toeval dat in een jaar dat volledig wordt gedomineerd door het coronavirus alle finalisten uit de ‘eerste brandhaard’ Brabant komen. Terecht, vindt juryvoorzitter Jet Bussemaker: ‘Dit zijn vrouwen om trots op te zijn. Zij maakten het verschil in cruciale sectoren, toonden moed en leiderschap en stonden er toen het nodig was!’

Topvrouw van het Jaar
Topvrouw van het Jaar is een jaarlijkse verkiezing om aandacht te vestigen op vrouwelijke topbestuurders. Op 24 september wordt in Theater Amsterdam duidelijk wie van de drie finalisten in de ogen van de jury in 2020 deze prijs verdient. Spannend!