Mondkapjes bij tante

 In Geen onderdeel van een categorie

In locaties van tanteLouise geldt momenteel het dringende advies: draag standaard een mondneusmasker. Dit geldt voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers.

Eerder zeiden we nog: draag binnen 1,5 meter afstand een mondkapje, daarbuiten is het aan u of u er een opzet of niet. We merken echter dat het in de praktijk (bij binnenkomst, in de gangen…) lastig is om 1,5 meter afstand te houden. Vandaar dat we iedereen vragen standaard een mondneusmasker te dragen.

Deze regel geldt vanaf risiconiveau ‘zorgelijk’. Het risiconiveau voor onze regio (Midden- en West-Brabant) is nog steeds ‘zeer ernstig’. De overheid stelt deze risiconiveaus wekelijks vast. Verandert ons mondkapjesbeleid, dan informeren we iedereen daarover.

Afstand houden en handhygiëne
Afstand houden en goede handhygiëne zijn en blijven de allerbelangrijkste voorzorgsmaatregelen om verspreiding te voorkomen. Op deze pagina staan al onze maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.