Locaties van tanteLouise in quarantaine of isolatie

 In Geen onderdeel van een categorie

Als bewoners van tanteLouise (mogelijk) met het coronavirus besmet zijn, dan gaat de woning, afdeling of locatie geheel of gedeeltelijk in quarantaine of isolatie. Op deze pagina kan iedereen zien op welke locaties van tanteLouise dit het geval is.

Bewoners gaan in quarantaine of isolatie om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Net zoals mensen thuis in quarantaine gaan bij klachten, een positieve test van henzelf of van een direct contact.

Quarantaine of isolatie?
Een bewoner gaat in quarantaine als hij of zij geen ziekteverschijnselen of klachten heeft, maar wel (mogelijk) contact heeft gehad met iemand die wél symptomen heeft en/of positief getest is. Soms gaat de hele afdeling in quarantaine, soms gaan enkele appartementen in quarantaine. Een bewoner gaat in isolatie op het eigen appartement, als hij of zij positief is getest en/of ziekteverschijnselen of klachten heeft passend bij het coronavirus. Aan isolatie is vooraf geen einddatum te geven, omdat dat te maken heeft met het klachtenvrij zijn van bewoners.

Extra voorzorgsmaatregelen
Voor woningen in quarantaine of isolatie gelden extra voorzorgsmaatregelen. Medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers worden door tanteLouise geïnformeerd. Bezoek blijft mogelijk, tenzij er zich uitzonderlijke situaties voordoen. Lees meer over onze maatregelen omtrent het coronavirus op deze pagina.

Locatie Afdeling/woning  In quarantaine of isolatie Tot en met
 De Nieuwe Haven  gedeeltelijk  Isolatie
 Onze Stede  Team 1 en 2 (gedeeltelijk)  Isolatie
 Onze Stede  Team 1 en 2 (gedeeltelijk)  Quarantaine  zaterdag 28 november
 Hof van Nassau  Woning 5 en 13 (gedeeltelijk)  Quarantaine  tot nader order
 Hof van Nassau  Woning 1, 4, 8 en 14  Quarantaine  zondag 29 november
 Hof van Nassau  Woning 2  Quarantaine  woensdag 2 december
 GRZ  Team 2 en 3  Isolatie
 GRZ  Team 1, 2 en 3  Quarantaine  donderdag 3 december
 Moermont  Woning 802 (gedeeltelijk)  Isolatie
 Moermont  Woning 802  Quarantaine  vrijdag 27 november
 Moermont  Woning 1001  Quarantaine  woensdag 2 december
 Stuijvenburgh  Unit 6 (gedeeltelijk)  Isolatie
 Kardinaal de Jonglaan  Woning 15  Quarantaine  zondag 29 november
 Mariahove  Zavelberg – cohort  Isolatie
 Mariahove  Zavelberg  Quarantaine  vrijdag 4 december
 Het Nieuwe ABG  Team 1, 3, 4, 5, 7 – cohorten  Isolatie
 Het Nieuwe ABG  Team 2 en team 6  Quarantaine  tot nader order