Mondkapjes bij tante

 In Geen onderdeel van een categorie

Vanaf 1 december is het dragen van een mondneusmasker in alle locaties van tanteLouise verplicht. Dit geldt voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplicht het kabinet per 1 december het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimte (zoals winkels, musea, restaurants en theaters). Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) geldt deze regel. Wij trekken deze verplichting door naar het zorgdomein. Dat betekent dus dat het dragen van een mondkapje op alle locaties van tanteLouise vanaf dinsdag 1 december verplicht is.

 

 

 

Afstand houden en handhygiëne
Afstand houden en goede handhygiëne zijn en blijven de allerbelangrijkste voorzorgsmaatregelen om verspreiding te voorkomen. Op deze pagina staan al onze maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hieronder zie je hoe je een mondmasker veilig op- en afzet.