Kijk binnen bij tanteLouise

 In Geen onderdeel van een categorie

Ben je op zoek naar een baan, stage of vrijwilligerswerk in de ouderenzorg? Of wil je eens vrijblijvend binnenkijken in een woonzorgcentrum? Dat kan op 12 april tijdens ‘Kijk binnen bij bedrijven’, want tanteLouise doet mee!

Kijk binnen bij bedrijven is een initiatief van Samen in de regio en Werkcentrum Brabantse Wal. Op een laagdrempelige manier laten zij geïnteresseerden kennismaken met werkgevers in de regio.

 

Aanmelden

Op maandag 12 april van 10.00 tot 12.00 uur opent tanteLouise (op afspraak) de deuren van onze locatie Stuijvenburgh. Je kunt jezelf t/m vrijdag 9 april aanmelden via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/tantelouise voor een persoonlijk gesprek van 20 minuten. Heb je jezelf aangemeld? Dan nemen wij contact met je op om een tijdstip af te spreken!

Nog vragen? Je mag ons altijd even bellen op 0164-713 300.