Dag van de Beroerte

 In Geen onderdeel van een categorie

Iedere tweede dinsdag van mei staan we in Europa stil bij de ‘Dag van de Beroerte’. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor het herkennen van een beroerte (CVA) en wat je moet doen wanneer iemand in jouw omgeving plotseling één van de verschijnselen van een beroerte heeft. Maar wat nou als je zelf een beroerte hebt (gehad)? Dan staat CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen, voor je klaar.

CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen

CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen is een samenwerkingsproject van verschillende organisaties (zie afbeelding hieronder), waaronder ook tanteLouise. CVA-Zorgketen is betrokken bij de zorg voor mensen die een beroerte hebben gehad. Door de intensieve samenwerking met alle partners zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Hierdoor kan de zorg voor patiënten constant verder worden ontwikkeld, bijgestuurd en verbeterd.

Om de samenwerking nog inzichtelijker te maken is er een boekje ontwikkeld. Hierin vertelt iedere organisatie iets over zichzelf en de zorg die zij leveren. Ook staan er persoonlijke verhalen van cliënten in. Zij geven je een beeld van het (zorg)pad dat zij na hun beroerte hebben doorlopen en hoe zij dit ervaren hebben.

Klik hier om het boekje te openen.