icon_massage

Behandeling

Altijd met het vizier op de toekomst

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. En goede zorg is uiteraard meer dan alleen een gezonde maaltijd of een gezellig uitstapje. Als het lichamelijk niet zo wil vlotten of u bent door omstandigheden mentaal een beetje uit balans, dan helpt tanteLouise u – ook als u nog thuis woont. Tenslotte wil tante niets liever dan dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden.

U kunt bij tanteLouise terecht voor vrijwel alle paramedische behandelingen of therapieën. Als u al in een van onze zorglocaties woont, dan heeft u de behandelaars bij wijze van spreken binnen handbereik; wij bieden behandelingen aan op al onze locaties.

Professionele dagbehandeling is ook beschikbaar voor iedereen die nog thuis woont. En niet voor alleen ouderen. Het grote voordeel is dat tanteLouise nooit ver bij u uit de buurt is en dat er vrijwel geen wachtlijsten zijn, zodat we snel met de behandeling kunnen beginnen. Dat kan in een van onze zorglocaties, waar u gebruik kunt maken van professionele, prima uitgeruste behandelruimten, maar eventueel ook bij u thuis.

Innovatie is voor tante een belangrijke speerpunt. TanteLouise neemt actief deel aan wetenschappelijk onderzoek en past die nieuwe inzichten en modernste behandelmethoden in de praktijk toe. Zo staat het vizier van tante altijd op de toekomst.

Voor welke behandeling of therapie kunt u (tijdens kantooruren) bij tanteLouise terecht?

Ook kunt u gebruik maken van de deskundigheid van:

Behandelovereenkomst tanteLouise

Tarieven behandeling

icon_handen_wit

Meer informatie?

Wilt u bijvoorbeeld weten of de behandeling die u nodig heeft wordt vergoed door uw zorgverzekeraar of moet er nog een indicatie worden aangevraagd, dan kunt u voor raad en daad terecht bij het secretariaat. Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer 0800 – 0109. We helpen u graag verder!