icon_massage

Behandeling

Wist u dat u bij tanteLouise ook terecht kunt voor behandelingen en therapieën zoals fysiotherapie, ergotherapie en logopedie? Of u nu bij ons woont, of nog zelfstandig thuis. Iedereen kan bij onze ervaren behandelaren terecht. Ongeacht leeftijd.

Verderop op deze pagina ziet u welke behandelingen tanteLouise aanbiedt en hoe u in contact komt. Maar eerst nog even de feiten op een rij:

  • Iedereen kan bij ons terecht, net als in elke andere praktijk. Het maakt dus niet uit of u in een locatie woont van tanteLouise of gewoon in de buurt. Als u op de Brabantse Wal woont, is tante nooit ver bij u uit de buurt.
  • Er zijn vrijwel geen wachtlijsten. Daardoor kunnen we snel met de behandeling starten.
  • U kunt bij ons terecht in een van onze 16 zorglocaties, waar u gebruik kunt maken van onze professioneel uitgeruste behandelruimten, maar ook bij u thuis.
  • Behandelingen vinden plaats tussen 08:00 en 17:00 uur. In overleg met de behandelend therapeut kan hiervan afgeweken worden.
  • De behandelaren van tante kennen de zorg in deze regio als hun broekzak. Zij werken onderling samen, maar ook met bijvoorbeeld de huisarts en de thuiszorg. Zo weet u zeker dat u de zorg krijgt die u nodig heeft en doorverwezen wordt als dat nodig is.
  • Innovatie is voor tante een belangrijke speerpunt. TanteLouise neemt actief deel aan wetenschappelijk onderzoek en past die nieuwe inzichten en modernste behandelmethoden in de praktijk toe.

Ons aanbod

Klik op de link voor meer informatie:

Ook kunt u gebruik maken van de deskundigheid van:

Meer informatie

icon_handen_wit

Meer informatie?

Wilt u zich aanmelden voor een behandeling? Of heeft u vragen over vergoeding door uw zorgverzekeraar of een indicatie? Dan kunt u voor raad en daad terecht bij onze zorgadministratie. De zorgadministratie is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer 0164-713304 of via zorgadministratie@tantelouise.nl. We helpen u graag verder!