icon_massage

Fysiotherapie

De fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en (chronisch) zieken die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Ook kan de fysiotherapeut (kortdurend) behandelen na een medische ingreep en ziekenhuisopname, waardoor de cliënt eerder naar huis kan en verder thuis kan revalideren. De fysiotherapeut kan in veel gevallen behandelen. Denk hierbij aan patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom.

Wat doet een fysiotherapeut

  • Behandelt cliënten middels het geven van instructies tijdens oefentherapie, gericht op het herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid;
  • Adviseert en informeert de huisarts, overige betrokken paramedische behandelaren en verpleegkundigen;
  • Begeleidt en adviseert ook gezinsleden en eventuele mantelzorgers. Die informeert hij dan bijvoorbeeld over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.

Fysiotherapeuten

Mike Kuyper

Jenneke van Limpt

Sabrina Schirra – Jaspers

Anja Feenstra

Michelle de Keyzer

Ramon Versluis

Carolien Kempers

Jeannette Jansen

Anouk van Duijn

Evy Bastiaansen

Natasja Mulders

icon_handen_wit

Meer informatie?

Wilt u bijvoorbeeld weten of de behandeling die u nodig heeft wordt vergoed door uw zorgverzekeraar of moet er nog een indicatie worden aangevraagd, dan kunt u voor raad en daad terecht bij het Cliëntenservicebureau. Zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 0900 – 900 4444. We helpen u graag verder!