Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Slimme bril

De tijd dat we een bril alleen gebruikten om beter te zien, ligt ver achter ons. Dankzij een slimme bril met videobelverbinding kunnen we expertise op afstand inroepen.

Expertise op afstand

Eigenlijk is het simpel: de zorgmedewerker draagt een slimme bril met minicamera op het montuur. De expert op afstand opent een app en kijkt en praat mee met een videobelverbinding. Het enige wat de cliënt ervan merkt, is dat onze zorgmedewerker een (extra) bril draagt.

Zo kan de zorgmedewerker een specialist ouderengeneeskunde, wondzorgconsulent of andere specialist op afstand laten meekijken. En hoeft er niet eerst een afspraak voor u te worden gemaakt. Bijkomend voordeel is dat de medewerker zijn of haar handen vrij heeft en de cliënt direct kan helpen.

Meer toepassingen

TanteLouise exprimenteert met andere toepassingen van de slimme bril. Zo zetten we de bril ook in om leerlingen op afstand te begeleiden. Dat bleek tijdens de coronaperiode ideaal. Ook nu kunnen we de bril gebruiken voor situaties waarbij de ene persoon thuis is en de andere op locatie. Bekijk het in het fimpje hieronder.