Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nieuwbouw in Woensdrecht

Nieuwbouw Hoogerheide

In de Raadhuisstraat in Hoogerheide wordt een spiksplinternieuw verpleeghuis gebouwd. Dat doen we om ook in de toekomst de beste zorg te kunnen leveren in de gemeente Woensdrecht. TanteLouise neemt het gebouw naar verwachting na de zomer van 2023 in gebruik.

Kom eens langs!

Raadhuisstraat 22
4631 NE Hoogerheide

Routebeschrijving

138 plaatsen

Het nieuwe verpleeghuis, middenin de levendige dorpskern van Hoogerheide in de gemeente Woensdrecht, heeft in totaal 138 verpleeghuisplaatsen voor mensen met dementie en somatische aandoeningen. Er komt ook een afdeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. Verder biedt het verpleeghuis dagverzorging en voorzieningen zoals een kapper en fysiotherapeut.

Wanneer is het klaar?

TanteLouise kan het gebouw naar verwachting na de zomer van 2023 in gebruik nemen. Er wordt hard gewerkt aan onze visie op de zorg en de inrichting van het gebouw en de binnentuin.

Informatiebijeenkomsten

De nieuwbouw in Hoogerheide is onderdeel van een breder toekomstplan voor goede woonzorgvoorzieningen voor de gemeente Woensdrecht. TanteLouise maakt deze toekomstplannen in oktober 2022 bekend. Bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers zijn inmiddels uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten in De Beukenhof, Mariahove en Heideduin.

Updates vanaf de bouwplaats

Update september 2022: duurzaamheid
Update juni 2022: Dag van de Bouw
Update mei 2022: een nieuw verpleeghuis

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwbouwlocatie? Stuur een mailtje naar nieuwbouwraadhuisstraat@tantelouise.nl.

Prijsvraag naam

Weet u een leuke naam voor de nieuwe locatie? Stuur een mailtje naar nieuwbouwraadhuisstraat@tantelouise.nl! Als uw naam het wordt, dan wint u natuurlijk een toffe prijs. Het duurt nog wel even voor de naam gekozen wordt, dus heeft u nog een briljante inval? Mail gerust nog een keer.

Zo komt het gebouw eruit te zien

Nieuws