Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nieuwbouw in Woensdrecht

Nieuwbouw Hoogerheide

In de Raadhuisstraat in Hoogerheide wordt een spiksplinternieuw verpleeghuis gebouwd: Hoogerwaard. Dat doen we om ook in de toekomst de beste zorg te kunnen leveren in de gemeente Woensdrecht. TanteLouise neemt het gebouw naar verwachting na de zomer van 2023 in gebruik. Volg op deze pagina de voortgang.

Kom eens langs!

Raadhuisstraat 22
4631 NE Hoogerheide

Routebeschrijving

138 plaatsen

Het nieuwe verpleeghuis, middenin de levendige dorpskern van Hoogerheide in de gemeente Woensdrecht, heeft in totaal 138 verpleeghuisplaatsen voor mensen met dementie en somatische aandoeningen. Er komt ook een afdeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. Verder biedt het verpleeghuis dagverzorging en voorzieningen zoals een kapper en fysiotherapeut.

Wanneer is het klaar?

TanteLouise kan het gebouw naar verwachting na de zomer van 2023 in gebruik nemen. Er wordt hard gewerkt aan onze visie op de zorg en de inrichting van het gebouw en de binnentuin.

Informatiebijeenkomsten

De nieuwbouw in Hoogerheide is onderdeel van een breder toekomstplan voor goede woonzorgvoorzieningen voor de gemeente Woensdrecht. TanteLouise maakte deze toekomstplannen in oktober 2022 bekend.

Vragen & antwoorden

Op onderstaande pagina vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over de nieuwbouw in Hoogerheide, de verhuizing en over de toekomstplannen van tanteLouise voor de hele gemeente Woensdrecht.

Nieuws

Updates vanaf de bouwplaats

Update december 2022: Hoogerwaard en Mariahove
Update september 2022: duurzaamheid
Update juni 2022: Dag van de Bouw
Update mei 2022: een nieuw verpleeghuis

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwbouwlocatie? Stuur een mailtje naar nieuwbouwraadhuisstraat@tantelouise.nl.

Voortgang in foto's

December 2022: de nieuwbouwlocatie vanuit de lucht
December 2022: het hoogste punt wordt deze maand bereikt
Oktober 2022: hier komt de binnentuin
September 2022: de muren van de eerste verdieping worden geplaatst
Augustus 2022: betonvloer begane grond ligt erop
Mei 2022: bouw parkeerkelder
Augustus 2021: grond bouwklaar