icon_wandelenstok

Leren en Werken

Toffe tante zoekt talent

Leergierige doorzetters en enthousiaste aanpakkers, daar is tanteLouise altijd naar op zoek. Want als geen ander weet tante dat het in de zorg uiteindelijk de medewerkers zijn die het verschil maken. Daarom is tante voortdurend op zoek naar talent. Want zegt ze: de leerlingen van nu zijn de zorgtoppers van de toekomst. En zo is het maar net. Vlotte tante, niet?

Het zal je meteen duidelijk zijn: binnen tanteLouise neemt opleiden een belangrijke plaats in. Om verschillende redenen.De belangrijkste is misschien wel dat leerlingen door hun frisse inbreng en nieuwe inzichten wezenlijk bijdragen aan de innovatie en vernieuwende organisatie die tante graag wil zijn. Tante legt de lat voor zichzelf hoog en werkt om die reden samen met diverse opleidingsinstituten, zoals het Kellebeek College in Roosendaal, Scalda in Goes en het Vitalis College in Breda. Kijk, zo blijft tante mooi op de hoogte van alle trends en nieuwe ontwikkelingen.

TanteLouise kent tal van opleidingsmogelijkheden. In een combinatie van leren en werken (BOL) of juist andersom (BBL). Maar je kunt bijvoorbeeld ook, als je al een diploma Verzorgende IG hebt, via een verkorte opleiding doorgroeien tot Verpleegkundige. En er is nog veel meer mogelijk. Dat kunnen we hier allemaal uitleggen, maar een advies op maat van een van onze opleidingsfunctionarissen is zeker zo handig. Gewoon even bellen dus!

Sta je te trappelen om stage te lopen? Vul dan onderstaand formulier in.

Jouw gegevens

Voornaam*Telefoon (vast)
Achternaam*Telefoon (mobiel)
Straat*E-mailadres*
Huisnummer*Geboortedatum*
Postcode*
Woonplaats*GeslachtManVrouw
Opleidingsinstituut*Duur van de opleiding
Naam opleiding*Huidig leerjaar*
Niveau*Aantal stagedagen per week*
VervoersmiddelFietsAutoOpenbaar vervoerScooter/brommerSoort stageBeroeps oriënterende stageBeroeps opleidende stageMaatschappelijke stage
Gewenste stageperiodeVoorkeursdagenMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Opmerkingen