icon_tablet

Maak jij onze bewoners het hof?

Zoek je een afwisselende vrijwilligersbaan en ben je op één of meerdere dagdelen per week beschikbaar? Dan is vrijwilligerswerk in onze nieuwe locatie Hof van Nassau in Steenbergen misschien wel dé uitdaging voor jou! Ons motto ‘Denk groots, doe iets kleins’ laat zien dat juist kleine dingen vaak groot geluk brengen. Met andere woorden: ‘het zijn de kleine dingen die het doen.’ Denk aan persoonlijke aandacht voor de bewoners tijdens activiteiten zoals bijvoorbeeld zingen, panbiljart of schilderen en handwerk. Maar ook aan het halen en brengen van bewoners naar activiteiten of een wandelingetje door de prachtige binnentuin. Bij al die zinvolle activiteiten sta je er niet alleen voor, je doet het in samenwerking met collega-vrijwilligers en de coach dagbesteding. Het is nog gezellig ook!

Denk je: ‘Nou tante, kom maar op’, neem dan snel contact op met Connie Zagers of Mirjam Schurings via het telefoonnummer 0164-713 300 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@tantelouise.nl. Gewoon doen!

icon_handen_wit

Dat tante haar vrijwilligers ziet als volwaardige medewerkers betekent:

  • dat je als vrijwilliger lid kunt worden  van de personeelsvereniging
  • dat je toegang hebt tot het legendarische tanteLouise Sinterklaasfeest
  • een uitnodiging krijgt voor diverse borrels, waaronder Tante’s Nieuwjaarsreceptie
  • dat je je mening kunt geven in het vrijwilligerstevredenheidsonderzoek
    Als je overweegt om vrijwilligerswerk te gaan doen, verwacht tante van je dat je minstens een dagdeel per week beschikbaar bent. Daar maken we in het kennismakingsgesprek ook goede afspraken over zodat we op elkaar kunnen rekenen.