Ouder worden: we krijgen er allemaal mee te maken. U wilt zo lang mogelijk leven en wonen in uw eigen omgeving. Heeft u extra hulp nodig om comfortabel te leven? Dan biedt tanteLouise oplossingen. Want waar ‘thuis’ voor u ook is: tanteLouise is altijd dichtbij. Heeft u vragen over ouderenzorg of mantelzorg in Bergen op Zoom of omstreken? Heeft iemand uit uw omgeving ouderenzorg of mantelzorg nodig in Steenbergen of Woensdrecht. Bel tante op 0164 – 713 300.

Button: Stel uw vraag aan tante

Ouderenzorg Bergen op Zoom, Woensdrecht of Steenbergen

TanteLouise biedt betrouwbare en fijne ouderenzorg in Bergen op Zoom en omstreken, waar thuis ook is. Dat zeggen we niet zomaar. Elke dag opnieuw helpen zo’n 2.500 medewerkers en vrijwilligers iedereen om op een waardige manier oud te worden. Dit kan in de vorm zijn van bijvoorbeeld fysiotherapie, dagverzorging, logopedie. Thuis, of in de gastvrije omgeving van onze zorg- en verpleegcentra bij u in de buurt. Want tante is nooit ver weg. Wij bieden ouderenzorg ook aan in onder andere Steenbergen en Woensdrecht. Wij bieden zelfs Marokkaanse en Turkse dagopvang in Bergen op Zoom.

Button: Bekijk de locaties

Mantelzorg in Bergen op Zoom, Woensdrecht of Steenbergen

Zorgt u voor een ander, op wat voor manier dan ook? Dan bent u mantelzorger. Samen met mantelzorgers wil tanteLouise liefdevolle en respectvolle zorg bieden aan de mensen die dat nodig hebben. Biedt u mantelzorg in Bergen op Zoom of bijvoorbeeld in Woensdrecht of Steenbergen? En wilt u praten met tante over de zorg die u biedt – of over zorg die u zelf niet kunt bieden? Tante is in de buurt. Bel 0164 – 713 300, of stuur een berichtje.