icon_wandelen

Zorg aan huis

Het liefst – en tante begrijpt dat als geen ander – blijft u zo lang mogelijk thuis, fijn in uw vertrouwde omgeving. En ook daar helpt tanteLouise u graag bij, zelfs als de zorgbehoefte complexer wordt.

Voor ingrijpende zaken als complexe wondzorg of zoiets als infusie of nierdialyse, was u tot voor kort aangewezen op het ziekenhuis. Maar in veel gevallen is dat niet langer zo. Hoe dat kan?

Sinds de zomer van 2016 hebben tanteLouise en TWB, Thuiszorg met Aandacht elkaar gevonden in een uniek samenwerkingsverband. Op het gebied van complexe zorg hadden beide organisaties al een groot aantal specialismen in huis. Door al die kennis en vaardigheden te bundelen binnen het nieuwe zorgintitatief Ookthuis wordt deze vorm van thuiszorg naar een veel hoger plan getild.

Of het nu gaat om preventieve zorg of specialistische verpleging, om behandeling door fysiotherapeut of logopedist: Ookthuis heeft alle denkbare disciplines onder één dak. En u kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige zorg, net zo specialistisch en veilig als in het ziekenhuis, maar dan wel lekker thuis.

Wilt u meer weten?

Op de website van Ookthuis kunt u – in alle rust – nalezen wat Ookthuis voor u of uw naasten kan betekenen. Dat gaat heel simpel: klik daarvoor op onderstaande knop. Heeft u daarna nog vragen: aarzel niet en bel ons!

Voor de reguliere thuiszorg verwijzen wij u graag naar onze samenwerkingspartner TWB, Thuiszorg met Aandacht.