icon_gebouw

Bosgaard

Wonen in de bosrijke omgeving van Halsteren

Bosgaard gesitueerd op landgoed Vrederust in Halsteren is een locatie waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. De groene omgeving en mogelijkheden van het landgoed worden ingezet om bewoners uit te nodigen in beweging te komen. Een afgeschermde mooi aangelegde tuin met looppaden, biedt de privacy en veiligheid die de kwetsbare bewoners nodig hebben zonder hen de vrijheid te ontnemen.

Bij binnenkomst valt op hoe de sfeer van buiten naar binnen is gebracht. De prachtige natuur foto’s van boswachter Erik de Jonge dragen hier zeker aan bij. Bosgaard heeft goede behandelfaciliteiten, een winkeltje en een fraai restaurant waar bewoners elkaar graag ontmoeten en deelnemen aan activiteiten.

Verfrissende ideeën zijn bij ’team Bosgaard’ altijd welkom. Een positieve insteek, enthousiaste leidinggevenden en een gemotiveerd team zijn daarbij de ingrediënten om te komen tot een locatie waar bewoners graag verblijven en medewerkers graag werken en gelukkig zijn.

Bosgaard
Hoofdlaan 12
4661 AA Halsteren

T (0164) 28 75 80

icon_handen_wit

Wat Bosgaard zo bijzonder maakt

  • Bosgaard is een gezellig en toegankelijk huis met een laagdrempelige, dorpse sfeer.
  • De bewoners die nog goed in staat zijn om de eigen regie te voeren, worden gestimuleerd om dat te blijven doen.
  • Mantelzorgers en vrijwilligers zijn onmisbare schakels in de zorg. Samen met de zorgprofessionals en facilitaire medewerkers gaan zij samen op zoek naar de beste zorg voor de individuele bewoner.

Ons doel is een gelukkige cliënt. Daarvoor bieden wij de beste zorg, met leefplezier en woongeluk. Wij staan voor oprechte persoonlijke aandacht in combinatie met optimale zorg in een fijne woonomgeving.

–  Rob Tits, locatiemanager Bosgaard