icon_gebouw

Servicebureau

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: tanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Dat is voor ons beslist geen loze kreet, we zien het als onze opdracht. Dat is waarvoor elke dag opnieuw zo’n 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis, maar als dat niet langer kan of niet verantwoord is, dan in een van onze gastvrije zorg- of verpleegcentra bij u in de buurt.

Verhuizen naar een verpleeghuis is meestal geen wens, maar noodzaak. Dat begrijpt tanteLouise maar al te goed. En daarom doen we er alles aan om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen, onze nieuwe bewoners zo snel mogelijk vertrouwd te maken met hun nieuwe woonomgeving en ze te omringen met alle noodzakelijke zorg en faciliteiten. Onze nieuwe bewoners moeten zich ook echt thuisvoelen. Liefdevolle en respectvolle zorg door professionele medewerkers is dan een vereiste, maar vergt ook een goede en gezonde organisatie.

Veel van de ondersteunende en overkoepelende diensten die ervoor moeten zorgen dat tanteLouise als een geoliede machine functioneert, zijn aan het Boerenverdriet onder één dak gebracht. Daar zetelt de Raad van Bestuur, het managementteam, maar bijvoorbeeld ook de afdeling die nieuwe medewerkers werft of de afdeling die de salarissen regelt voor onze medewerkers. Natuurlijk gebeurt daar nog veel meer, maar al dat organisatorische en bestuurlijke gedoe, daar zit u misschien helemaal niet op te wachten. U wilt de juiste zorg, gedegen informatie of de hulp van deskundigen die u de weg wijzen in het woud aan regeltjes. Maar ook daarvoor bent u bij het Servicebureau aan het juiste adres.

Servicebureau
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom
T (0164) 71 33 00

icon_handen_wit

Op elke vraag een antwoord

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen? Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers op het Cliëntenservicebureau. Dat gaat heel simpel: één telefoontje naar nummer 0900 – 900 4444 is al genoeg. De adviseur die u aan de lijn krijgt, kan uw op alle fronten van dienst zijn. Of u nu snel hulp nodig heeft, iets wilt weten over een mogelijke opname in een van onze locaties of dat u hopeloos verdwaalt in de papierwinkel, onze consulenten hebben op elke vraag een antwoord. Nou ja, bijna dan. En wat ook goed is om te weten: er is er altijd wel een bereikbaar. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dat is alvast een geruststellende gedachte, niet?

“Als het gaat om het ‘regelen’ van de juiste zorg, dan is het Cliëntenservicebureau van tanteLouise toch wel de spin in het web. Wij helpen u graag.”

–  Marco Sanen, cliëntadviseur