icon_gebouw

Verpleeghuis De Lindenburgh

Wees welkom in De Lindenburgh

Verpleeghuis De Lindenburgh is tijdelijk gehuisvest in het rustige Nieuw-Vossemeer, in afwachting van nieuwbouw in Steenbergen. De tijdelijke Lindenburgh telt 50 plaatsen voor ouderen die psychogeriatrische zorg nodig hebben. Met begeleiding en ondersteuning van medewerkers, vrijwilligers en familieleden volgen bewoners een dagprogramma dat lijkt op de situatie zoals deze thuis was. Zorg wordt afgestemd met mantelzorgers en vastgelegd in een zorg-leefplan.

Er is een afdeling dagbehandeling / dagverzorging waar begeleiding geboden wordt aan ouderen die nog thuis wonen. De Lindenburgh biedt ook mogelijkheid tot nachtopvang en tijdelijke opname. De appartementen hebben een woon- en slaapgedeelte ineen en een eigen badkamer. Het gebouw is ruim en licht en straalt sfeer uit, iets wat de buitenkant van het gebouw niet meteen weergeeft.

Er worden veel activiteiten voor bewoners georganiseerd en er is sprake van veel onderling contact vanwege het open karakter van de afdelingen. Door de ruime opzet van het gebouw ervaren de bewoners een optimale bewegingsvrijheid.

Verpleeghuis De Lindenburgh
Ambacht 18
4681 CV Nieuw-Vossenmeer
T (0167) 56 95 00
F (0167) 56 95 69

icon_handen_wit

Wat De Lindenburgh zo bijzonder maakt

  • In De Lindenburgh voelen bewoners, familie én omwonenden zich welkom. Er heerst een open, toegankelijke sfeer.
  • Bewoners kunnen zich door het hele gebouw vrij begeven door de juiste inzet van domotica.
  • We hebben een afdeling waarbij een team van uitermate betrokken en gespecialiseerde professionals zorg en aandacht biedt aan een groep dementerende ouderen die specifieke zorg en aandacht nodig hebben.

“In De Lindenburgh heerst een vrije en open sfeer. We bieden bewoners een thuis dat zoveel mogelijk op hun eigen thuis lijkt. We bieden aan iedereen een luisterend oor.”

–  Marcha Kwisthout – van der Ouderaa, locatiemanager De Lindenburgh