icon_gebouw

Woonzorgcentrum De Beukenhof

Klein, maar heel fijn

Dichtbij de Belgische grens, in het centrum van Putte, ligt woonzorgcentrum De Beukenhof. Wonen in De Beukenhof kenmerkt zich door een sfeervolle mix tussen het gastvrije Brabant en het bourgondische België.

Zowel bewoners, familie, medewerkers en bezoekers beschrijven De Beukenhof als huiselijk en knus. Het is wonen op een compacte locatie: er kunnen 33 ouderen wonen. Zij hebben een eigen appartement met een badkamer en een klein keukentje. Maar de meeste mensen eten dagelijks gezellig samen in het restaurant, waar ook buurtbewoners tegen een kleine vergoeding kunnen eten.

Eén keer per week kunnen mensen bij De Beukenhof gymmen. Verder zijn er activiteiten zoals sjoelen, kaarten en biljarten.

Woonzorgcentrum De Beukenhof
Beukendreef 2
4645 HV Putte
T (0164) 60 72 30

icon_handen_wit

Wat De Beukenhof zo bijzonder maakt

  • De Beukenhof ligt vlakbij het centrum van Putte, vlakbij België en vlakbij het hertenkamp. Het woonzorgcentrum biedt bewoners dus ook een mooie omgeving.
  • De saamhorigheid is groot. Iedereen kent elkaar van vroeger: van school, werk of omdat mensen vroeger in dezelfde straat woonden. Ons kent ons!
  • Als het lekker weer is, zitten bewoners vaak buiten. Juist vanwege de dorpse dynamiek in Putte, is er altijd wel even aanspraak.

“Bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers zorgen samen voor de huiselijke en knusse sfeer. Er is veel behulpzaamheid en onderlinge zorgzaamheid. Samen met de gezelligheid zijn dát de kenmerken van wonen in De Beukenhof.”

–  Esther Cleeren, locatiemanager Woonzorgcentrum De Beukenhof