icon_gebouw

Woonzorgcentrum Jacqueline

Jacqueline biedt een gemoedelijk thuis

Woonzorgcentrum Jacqueline ligt aan de groene oostzijde van Bergen op Zoom en telt 88 éénpersoonsappartementen, die over een eigen badkamer en keukentje beschikken. Bij Jacqueline wordt goed gekeken naar wat bewoners willen en wat ze kunnen. Zorg en ondersteuning wordt hier dan ook voortdurend op aangepast. Aan het in stand houden van de leefstijl van bewoners hecht Jacqueline veel waarde. Er is een afdeling voor psychogeriatrische begeleiding.

In het gezellige restaurant kunnen bewoners gezamenlijk eten, ook samen met hun familie. Bewoners eten zoveel mogelijk ’s middags samen. Ook voor ontspanning is er volop aandacht. Het aanbod varieert van gezellige, activerende begeleiding tot lichamelijke conditietraining. Het aanbod van activiteiten is elke week groot: handwerken, dans, films, uitstapjes, muziek en spelletjes. Bewoners maken er met plezier gebruik van.

Woonzorgcentrum Jacqueline
Jupiterweg 20
4624 AK Bergen op Zoom
T (0164) 28 77 00

icon_handen_wit

Wat Jacqueline zo bijzonder maakt

  • De blikvanger is het leuke restaurant: een echte ontmoetingsplaats voor bewoners en hun familie.
  • We bieden een breed scala aan activiteiten. Wekelijks zijn er optredens van een koor of een ander muziekgezelschap en we bieden themamaaltijden en filmmiddagen. Ook wordt er gedanst en gegymd.
  • Medewerkers, de vele vrijwilligers en bewoners kennen elkaar goed. We hebben veel aandacht voor het welzijn van bewoners en doordat we onderling goed contact hebben, weten we snel wat er speelt en waar er behoefte aan is.

“Ik ben trots op het feit dat bewoners zo tevreden zijn. Ze zijn hier thuis. De interactie tussen hen en de medewerkers is goed en dat maakt het wonen én werken in Jacqueline voor iedereen heel prettig!”

–  Petra Snoeijers, locatiemanager Woonzorgcentrum Jacqueline