icon_gebouw

Woonzorgcentrum St. Elisabeth

Gastvrij wonen in gemoedelijk Halsteren

In het centrum van Halsteren ligt woonzorgcentrum St. Elisabeth. De naam van het woonzorgcentrum is te danken aan de uit Hongarije afkomstige Elisabeth, die een groot deel van haar leven aan de verzorging van armen en zieken wijdde.

Bewoners wonen zelfstandig en krijgen zorg en ondersteuning op maat. Alle appartementen hebben een eigen badkamer, keukenblokje en balkon of terras.

In het restaurant en bij gezamenlijke activiteiten ontmoeten bewoners elkaar, maar ze gaan ook gezellig bij elkaar op visite. Ideeën voor activiteiten zijn bij St. Elisabeth altijd welkom.

Woonzorgcentrum St. Elisabeth
Gasthuisstraat 4
4661 JG Halsteren
T (0164) 65 10 00
F (0164) 65 10 10

icon_handen_wit

Wat St. Elisabeth zo bijzonder maakt

  • Elisabeth is een gezellig en toegankelijk woonzorgcentrum. Bewoners zijn er echt thuis en medewerkers voelen zich verbonden met de bewoners en de locatie.
  • De laagdrempelige, dorpse sfeer zorgt ervoor dat iedereen in St. Elisabeth elkaar van vroeger wel ergens van kent.
  • Familie van de bewoners voelt zich bij ons erg betrokken bij de zorg voor vader of moeder. Ook zij zijn steeds van harte welkom.

“We leveren ‘de beste zorg waar thuis ook is’. Ik vind het fijn om te zien dat bewoners zich hier thuis voelen en dat hun familie hier ook graag is. We proberen zo veel mogelijk aan de wensen van bewoners te voldoen.”

–  Désirée van Velthoven, locatiemanager Woonzorgcentrum St. Elisabeth