icon_gebouw

Woonzorgcentrum Stuijvenburgh

Warm wonen in een levendige buurt

Het moderne, maar vooral sfeervolle Stuijvenburgh ligt middenin een volkse en levendige buurt in Bergen op Zoom. Er zijn 66 ruime verzorgingsappartementen voor ouderen die lichte ondersteunde zorg of intensieve verpleging nodig hebben en 32 verpleegplaatsen voor dementerende ouderen.

De verzorgingsappartementen en verpleeghuisplaatsen liggen gescheiden van elkaar. In het verzorgingsappartement heeft de bewoner een woonkamer met kleine keuken en een aparte slaapkamer. De bewoners in het verpleeghuis wonen kleiner, omdat zij overdag meestal in groepen verblijven. Stuijvenburgh biedt dagverzorging en dagbesteding. Niemand hoeft zich te vervelen; er worden regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd.

Stuijvenburgh is met een loopbrug verbonden met Aen de Fonteyne, dat 50 aanleuningwoningen (nieuwbouw) voor senioren biedt.

Woonzorgcentrum Stuijvenburgh
Van der Goesstraat 2
4615 KX Bergen op Zoom
T (0164) 28 13 00

icon_handen_wit

Wat Stuijvenburgh zo bijzonder maakt

  • Bewoners kunnen er rondneuzen in de Winkel van Sinkel en gebruik maken van de kapsalon: deze extra’s maken van Stuijvenburgh een aangenaam thuis.
  • Als bewoners dat willen, kunnen ze er bij wijze van spreken, net zo wonen als in een gewone  straat. Lekker eten kunnen ze in het mooie restaurant.
  • Bewoners kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten: van spelletjes spelen tot naar een liveband luisteren en zingen. Ook zijn er creatieve clubs.

“Ik ben trots op het feit dat het verzorgend personeel zo deskundig en divers is. De omgang met bewoners is altijd persoonlijk en oprecht.”

–  Jessica den Butter, locatiemanager Woonzorgcentrum Stuijvenburgh