icon_rolstoel

Verpleeghuiszorg

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Elke dag opnieuw zorgen zo’n 2.500 professionele medewerkers en vrijwilligers er voor dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Bij voorkeur zo lang mogelijk thuis natuurlijk – en ook daar helpt tante graag bij – soms in de gastvrije omgeving van een van onze zorg- en verpleegcentra. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn als na een ziekenhuisopname terug naar huis gaan, tijdelijk of zelfs blijvend, niet meer mogelijk is. Of als zelfstandig wonen in de vertrouwde omgeving van het eigen huis eenvoudig niet meer gaat zonder (specialistische) hulp. Ook dan is tante in de buurt.

Voor kwalitatief hoogwaardige verpleeghuiszorg kunt u terecht op verschillende locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen. Hoogwaardig wil zeggen dat u kunt rekenen op alle denkbare zorg waarbij het uitgangspunt is dat u zo lang mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Tegelijkertijd moet het u en uw naasten een fijn gevoel geven dat u te allen tijden kunt terugvallen op de deskundigheid van onze medewerkers. Zij maken tenslotte het verschil. Want goede zorg houdt bij tante niet op bij kennis en vaardigheden. Medewerkers van tanteLouise weten niet alleen van aanpakken, ze bieden zorg op een liefdevolle en respectvolle manier. Omdat ze het leuk vinden om iemand anders blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Omdat ze het zelf ook fijn vinden dat het gezellig is op de afdeling en omdat ze oprecht plezier beleven aan de contacten met familieleden en mantelzorgers. Zorgpersoneel met de juiste instelling dus, met een warme persoonlijkheid (vindt tante belangrijk!) en het hart op de juiste plaats.

icon_handen_wit

Meer weten over onze verpleeghuizen?

Voor een antwoord op al uw vragen kunt u – zeven per week, 24 uur per dag – contact opnemen met het Clientenservicebureau, telefoon 0900 – 900 4444 (lokaal tarief). Ook kunt u een e-mail sturen naar clientenservicebureau@tantelouise.nl. Indien gewenst komen we bij u thuis, maar u bent ook welkom op ons servicebureau voor een persoonlijk gesprek. Zelf een kijkje nemen in het verpleeghuis van uw keuze, dat kan natuurlijk ook.