icon_gebouw

Woonzorgcentra

U woont heerlijk in uw eigen huis en met een beetje hulp en zorg van anderen (misschien wel van tante) lukt het u heel aardig om zelfstandig te wonen. U doet nog volop leuke dingen en u vindt voldoende ontspanning bij kennissen en in de buurt. Maar wat nu als het moment komt, dat dat allemaal wat lastiger wordt? Omdat u gezondheid hapert of uw lichaam tegensputtert na een ongelukkige val. Geen nood: als thuiswonen niet langer een optie is, dan biedt tante uitkomst. TanteLouise beschikt over een aantal comfortabele en gastvrije woonzorgcentra in de drie gemeenten van de Brabantse Wal: Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht. Er is dus altijd wel een woonzorgcentrum bij u in de buurt. En u woont dan misschien niet meer in uw vertrouwde eigen huis, in het woonzorgcentrum woont u nog altijd zo zelfstandig mogelijk, maar dan wel met de noodzakelijke hulp en zorg onder handbereik. Dat is natuurlijk een prettig en veilig idee.

De woonzorgcentra van tanteLouise hebben allemaal hun eigen karakter. Maar wat ze gemeen hebben, is dat ze van alle gemakken zijn voorzien en dat u kunt rekenen op de allerbeste zorg, liefdevol en met respect gegeven door bevlogen medewerkers. Want dat vindt tante belangrijk. Dat onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke kennis en vaardigheden, dat spreekt voor zich, maar daar houdt het voor tante niet op. Tante wil niet alleen medewerkers die van aanpakken weten, maar die het ook fijn vinden om andere mensen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Medewerkers met hart voor de zorg en het hart op de juiste plaats. Dat lijkt veel gevraagd, maar tanteLouise is tenslotte niet zomaar een zorginstelling. Als het gaat om innovatie en vernieuwing is tante helemaal bij de tijd, maar als het om goede zorg gaat toch ook ook nog wel een beetje ouderwets. Goede zorg is mensenwerk en die mensen maken het verschil.

icon_koffie_wit

Sfeer proeven?

Wilt u meer weten over onze woonzorgcentra? Neem gerust contact met ons op of kom gewoon een keertje sfeer proeven. Of kom eens langs voor een kopje koffie of een lekkere maaltijd in het restaurant. U kunt voor verdere informatie ook altijd contact opnemen met ons Cliëntenservicebureau. Dat kan zeven dagen per week, 24 uur per dag op het telefoonnummer 0900 – 900 4444. Als u dat op prijs stelt komt een van de consulenten bij u thuis, maar ook een bezoek aan het servicebureau is altijd mogelijk. Aarzel niet en bel ons.