Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Innovatie

TanteLouise investeert in innovaties die het leven en het werk van bewoners en medewerkers makkelijker en aangenamer maken. Daarbij maken we slim gebruik van zorgtechnologie en wetenschappelijk onderzoek.

Waarom innoveren?

Zorgtechnologie zoals een sensor die het slaappatroon meet en een heupairbag die botbreuken bij vallen voorkomt, maakt het leven van onze cliënten aangenamer. Ook maken deze oplossingen het werk voor onze collega's makkelijker, efficiënter en minder belastend. Daardoor houden zij meer tijd en ruimte over om de cliënten te ondersteunen.

Ook speelt tanteLouise hiermee in op de groeiende vergrijzing en het personeelstekort in onze sector.

Technologische én sociale innovatie

Innovatie zit hem niet alleen in de technologie. Net zo goed in onze visie op de zorg. We stimuleren bewoners zoveel mogelijk actief te blijven. En willen dat mensen met dementie zoveel mogelijk in vrijheid leven.

Meer lezen

Voorbeelden van innovaties

Hoe innoveren we?

Hoe pakt tanteLouise een innovatietraject aan? Dat doen we volgens het honingraatmodel van Vilans. We kiezen kansrijke innovaties, bijvoorbeeld ideeën uit de markt. Die testen we op kleine schaal. Is het succesvol, dan breiden we uit.

Nieuws