Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Broedplaats voor innovatie

Tante's Zorglab

Tante's Zorglab: een gebouw waar tante geen zorg levert, maar kennis uitwisselt.

Adres

Drukkerij 3
4651 SL Steenbergen

Routebeschrijving

Innovatie

TanteLouise wil de kwaliteit van (verpleeghuis)zorg in Nederland verbeteren. Dat doen we in onze woonzorgcentra. Maar ook in tante's Zorglab in Steenbergen. Een gebouw met lichte, fijne ruimtes waar we met elkaar ideeën uitwisselen over innovaties. Collega's wisselen er kennis uit, om nieuwe werkwijzen in al onze locaties toe te passen. En we wisselen er met collega-zorgorganisaties kennis en ervaringen uit over innovaties.

Samenwerken

TantesZorglab is zowel een fysieke plek als een samenwerkingsvorm. Met tante's Zorglab wisselt tanteLouise kennis uit en denken we concepten uit. In tante’s Zorglab ontvangen we ook bezoek - op afspraak - van andere organisaties in de (nationale en internationale) zorgsector. Bezoek is zowel fysiek als digitaal mogelijk. Aan bezoekers vragen we om ook zelf onderwerpen in te brengen, zodat we van elkaar leren. Let op: we krijgen veel verzoeken, dus het kan zijn dat het even duurt voordat we een bezoek kunnen inplannen.

Even binnenkijken