Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Over tante

TanteLouise is geen doorsnee zorgorganisatie. De klassieke spruitjeslucht hebben we al lang geleden afgeschud. Wie is tante wel?

Ouderenzorg

TanteLouise is een ouderenzorgorganisatie met 14 verpleeghuizen, een hospice en een geriatrisch revalidatiecentrum in het uiterste westen van Noord-Brabant. Daar zorgen wij voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, meestal vanwege ouderdom of ziekten zoals Alzheimer of Korsakov. TanteLouise biedt specialistisch verpleegkundige zorg, behandelingen en begeleiding bij mensen thuis. Ook kunnen ouderen bij ons terecht voor zinvolle dagbesteding.

De beste zorg, waar thuis ook is

Dat is de missie van tante. Met ruim 1.800 medewerkers en 600 vrijwilligers proberen we dagelijks 1.300 cliënten in onze verpleeghuizen en 3.000 cliënten in de wijken gelukkig te maken. Zorg, daarmee bedoel we niet alleen medische zorg, maar ook: fijn wonen, sociale contacten, lekker eten en dingen ondernemen.

Wij zien dat mensen het gelukkigst blijven als ze zo lang mogelijk de touwtjes in eigen handen houden. Zoveel mogelijk zelf blijven doen. En deel blijven uitmaken van de samenleving. Als het even kan thuis, maar dan wel met de juiste hulp. Als dat niet meer gaat, in een van onze huizen. TanteLouise maakt daarbij slim gebruik van de nieuwe zorgtechnologieën.

Hiermee slaat tanteLouise minstens drie vliegen in één klap. Het levert tevreden cliënten op, gemotiveerde medewerkers én - net zo belangrijk - we maken de zorg in de toekomst haalbaar en betaalbaar.

Onze plannen

Onze mensen

Cliëntenraad

Wie weet beter wat onze cliënten nodig hebben dan zijzelf en hun naasten? Juist: niemand. Daarom zijn onze cliëntenraden van onschatbare waarde voor de kwaliteit van zorg. 

Keurmerk

TanteLouise is ISO-gecertificeerd en lid van ActiZ branchevereniging, de branchevereniging voor organisaties in de Verpleging, Verzorging & Thuiszorg (VVT).

ANBI-gegevens

TanteLouise is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Statutaire naam: Stichting tanteLouise Zorg
RSIN: 807386583

Ten aanzien van de raad van bestuur en de raad van toezicht is het beloningsbeleid conform de Wet normering topinkomens. Ten aanzien van personeel is het beloningsbeleid conform de cao VVT.