Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zorgaanbod

Stel: u maakt zich zorgen over uw moeder. Ze klaagt nooit, maar het leven wordt haar de laatste tijd zichtbaar te zwaar. Zelfstandig wonen lukt nog net, maar hoe lang is dat nog verantwoord? Zou ze niet beter af zijn in een verpleeghuis? En als het nog even duurt, krijgt ze dan wel thuiszorg? Of misschien zit u wel met een heel andere vraag… Op deze pagina leest u waarvoor u bij tante terecht kunt.

Liefdevolle zorg

TanteLouise heeft verpleeghuizen in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen. Daar leveren we, met liefde en persoonlijke aandacht, zorg aan mensen die niet langer zelfstandig kunnen wonen. Vanwege ouderdom, of vanwege een ziekte zoals niet aangeboren hersenletsel of Korsakov. Maar tante doet nog veel meer. Ook voor mensen die nog zelfstandig wonen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Als u in het menu bovenaan deze website klikt op ‘Zorgaanbod’, klapt er lijst open met informatie per onderwerp. Een greep uit het zorgaanbod:

Waarvoor kunt u níet bij ons terecht?

  • TanteLouise biedt géén reguliere thuiszorg, zoals hulp bij het douchen of aantrekken van steunkousen. Wel specialistische thuiszorg.
  • TanteLouise heeft géén aanleunwoningen. Neem contact op met de woningcorporatie of gemeente.
  • Tante leent geen hulpmiddelen uit zoals een hoog-laagbed of rollator. Daarvoor kunt u terecht bij de thuiszorgwinkel.

Regel praktische zaken op tijd

Bepaal op tijd wie namens u mag beslissen als u dat zelf niet meer kunt. En leg dat schriftelijk vast. Anita Verheugt, adviseur van het Cliëntenservicebureau van tanteLouise, geeft advies.

Anita Verheugt