Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Wonen bij tante

U woont heerlijk in uw eigen huis en met een beetje hulp en zorg van anderen lukt het u heel aardig om zelfstandig te wonen. U doet nog volop leuke dingen en u heeft kennissen en familie waar u op kunt terugvallen. Maar wat nu als het moment komt, dat zelfstandig wonen niet meer gaat? Dan biedt tante uitkomst.

Verpleeghuizen

Als u niet meer zelfstandig kunt wonen, kunt u in één van onze 14 verpleeghuizen op de Brabantse wal terecht. Daar bieden we – met liefde en persoonlijke aandacht – een thuis aan mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Vanwege ouderdom, en/of vanwege een ziekte zoals Alzheimer, niet-aangeboren hersenletsel of Korsakov. 

Goed om te weten: tanteLouise heeft verpleeghuizen, een hospice en een Centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ), maar géén aanleunwoningen. Neem daarvoor contact op met de lokale woningcorporatie of gemeente. U kunt in bepaalde gevallen wel tijdelijk bij tanteLouise komen wonen.

Hoe werkt het?

Hoe is het om bij tante te wonen?

U woont dan misschien niet meer in uw vertrouwde eigen huis, bij tante woont u nog altijd zo zelfstandig mogelijk. U houdt zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven. Maar dan wel met de noodzakelijke hulp en zorg onder handbereik.

De verpleeghuizen van tanteLouise hebben allemaal hun eigen karakter. Neemt u maar eens een kijkje op deze pagina. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze van alle gemakken zijn voorzien en dat u kunt rekenen op de beste zorg. Liefdevol en met respect gegeven door bevlogen medewerkers. Zorg, daarmee bedoelen we niet alleen medische zorg, maar ook: fijn wonen, sociale contacten, lekker eten en dingen ondernemen.

Kundige medewerkers

U heeft bovendien de nodige specialisten binnen handbereik. Zo heeft tanteLouise verzorgenden, verpleegkundigen en artsen (specialisten ouderengeneeskunde) in dienst. Maar ook coaches dagbesteding, leef- en woonondersteuners, horecamedewerkers en huismeesters. En behandelaren zoals fysiotherapeuten, psychologen, geestelijk verzorgers en logopedisten.

Verder lezen