Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Dagverzorging

Sociale contacten, gezelligheid en een groot aantal activiteiten waarbij de wens van onze deelnemers voorop staat. Dát is dagverzorging van tanteLouise. Een plek waar u terecht kunt als u een prettige dagbesteding zoekt, als u er door omstandigheden alleen voor staat of als u last hebt van vergeetachtigheid of lichamelijke aandoeningen.

Ontspanning, activiteiten én sociaal contact

Op onze locaties Mariahove in Ossendrecht, Stuijvenburgh en Moermont in Bergen op Zoom en Hof van Nassau in Steenbergen biedt tanteLouise vijf dagen per week op maandag t/m vrijdag van 09.30u tot 16.30u dagverzorging aan groepen van acht tot twaalf deelnemers.

Er is volop ruimte voor ontspanning, activiteiten en contact met leeftijdsgenoten. Kook gezellig mee, neem deel aan onze beweegactiviteiten, laat uw creativiteit spreken tijdens de schilderlessen of speel een potje Rummikub of biljart. Ook trekken we eropuit voor een wandeling of een ritje op de duo-fiets. Natuurlijk gebeurt dit alles onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers. Lees hier het ervaringsverhaal van Gerard, bezoeker van de dagverzorging van Stuijvenburgh.

Hulp en begeleiding

Tijdens de dagverzorging is er (lichte) assistentie bij persoonlijke zorg, hulp bij het omgaan met verminderde zelfredzaamheid en begeleiding bij lichte of beginnende dementie. Ook kunt u gebruik maken van onze fysiotherapie en/of ergotherapie.

U bent in goede handen

U kunt een dagdeel of de gehele dag naar onze dagverzorging komen. Bent u er de hele dag? Dan verzorgt tante uw lunch. Door uw deelname aan onze dagverzorging blijft u actief, betrokken, komt u onder de mensen en traint u uw dagelijkse vaardigheden. Ook voor uw mantelzorgers kan de dagverzorging een uitkomst bieden: het geeft hen een extra rustmoment én u bent in goede handen.

Vervoer

Komt u naar de dagverzorging van tanteLouise, maar heeft u geen eigen vervoer? Dan kan tanteLouise dit voor u regelen. Heeft u een indicatie? Dan worden de kosten voor een taxi vergoed. De taxi haalt u ’s morgens thuis op en brengt u aan het eind van de middag weer naar huis.

Open dag dagverzorging Stuijvenburgh

Wilt u weten wat dagverzorging inhoudt? En hoe u zich kunt aanmelden? Kom dan naar de open dag in Stuijvenburgh op dinsdag 19 maart 2024.

Proef de sfeer

Schilderles op locatie Stuijvenburgh
Schilderles op locatie Stuijvenburgh
Schilderles op locatie Stuijvenburgh
Schilderles op locatie Stuijvenburgh
Schilderles op locatie Stuijvenburgh
Bewegen op locatie Hof van Nassau
Bewegen op locatie Hof van Nassau
Bewegen op locatie Hof van Nassau
Bewegen op locatie Hof van Nassau
Computerles op locatie Moermont
Schilderles op locatie Moermont
Schilderles op locatie Moermont
Schilderles op locatie Moermont
Schilderles op locatie Moermont

"Een zinvolle besteding van uw dag zorgt ervoor dat u langer zelfredzaam blijft en zelfstandig thuis kunt blijven wonen"

Leanne Otto, manager kortdurende zorg en behandeling

VanThuisUit

Kent u VanThuisUit al? Dit is een nieuw zorgconcept met een Dag- & Doecentrum, logeerappartementen en ondersteuning door een team van professionals om het dagelijksleven in de thuissituatie gemakkelijker te maken. Zeven dagen per week kunnen zelfstandig wonende ouderen hier terecht voor begeleiding, behandeling en voor uiteenlopende activiteiten om te ontmoeten, ontspannen, ervaren, doen en leren.

Welkom bij onze Turkse dagopvang

Stap binnen bij de Turkse dagopvang in residentie Moermont en kijk rond. Alles hier roept herinneringen en verhalen op. De geuren, de kleuren, de spullen. De Turkse dagopvang van tanteLouise biedt Turkse ouderen de kans om samen de dag door te brengen in vertrouwde, Turkse sfeer. Onze Turkse dagopvang is elke dag geopend van 9.30u tot 16.30u. De koffie en thee staan al voor u klaar.

Bel met onze cliëntadviseurs

Om in aanmerking te komen voor dagverzorging bij tanteLouise is een indicatie in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of een indicatie via de Wet langdurige zorg (Wlz) noodzakelijk. Onze cliëntadviseurs vertellen u hier graag meer over. U kunt onze adviseurs bereiken op 0900 – 900 4444. 

Locaties

Op deze locaties bieden wij dagverzorging: