Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Cliëntenraad

Zoals je van een tante mag verwachten, doet tanteLouise er alles aan om het haar bewoners zo prettig, plezierig en comfortabel mogelijk te maken. Heeft een bewoner of een naaste een wens, een vraag, een goed idee of een opmerking? Dan kan hij of zij altijd terecht bij onze cliëntenraad. 

Een oogje in het zeil

De cliëntenraad bestaat uit bewoners van tanteLouise, mantelzorgers en familieleden. Leden van de cliëntenraad zijn betrokken en houden het reilen en zeilen van de organisatie goed in de gaten. Ze laten hun stem gelden en komen op voor de belangen van onze bewoners. Ze luisteren naar hun vragen en wensen en bekijken de geopperde ideeën. Alles is bespreekbaar.

Gevraagd én ongevraagd

Daarnaast geeft de cliëntenraad advies aan de raad van bestuur en het management van tanteLouise. Dat doet ze gevraagd en ongevraagd. Alle onderwerpen die belangrijk zijn voor onze bewoners en hun naasten komen aan bod.

Onze cliëntenraad

De lokale cliëntenraden

Elke locatie van tanteLouise heeft een eigen, lokale cliëntenraad. Daar komen onderwerpen aan bod die voor die locatie van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van het pand. Maar ook zaken als maaltijden, het aanbod van activiteiten en veiligheid komen ter sprake.

De centrale cliëntenraad

Naast de lokale cliëntenraad is er ook een centrale cliëntenraad. In deze raad zitten afgevaardigden uit de lokale cliëntenraad. Zij houden zich bezig met het algemene beleid van tanteLouise. Deze overkoepelende raad bekijkt (mogelijke) problemen, onderzoekt verbeterpunten en geeft advies op gebied van welzijn, wonen en natuurlijk zorg.

Wilt u meer weten over cliëntmedezeggenschap bij tanteLouise?

Contact

Denkt u graag mee over het wel en wee op één van onze locaties? Meld u dan aan als lid van de lokale cliëntenraad. Wilt u meer weten over onze cliëntenraad, heeft u opmerkingen, suggesties of complimenten? Dan kunt u daarmee terecht bij de consulenten van de cliëntenraad.