Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Open dag dagverzorging Stuijvenburgh

Datum
Tijd
tot uur
Plaats
Stuijvenburgh, Van der Goesstraat 10

Benieuwd naar wat de dagverzorging van Stuijvenburgh inhoudt? Kom dan naar de open dag op dinsdag 19 maart 2024.

Dagverzorging bij tante

In Stuijvenburgh biedt tanteLouise prettige en zinvolle dagbesteding voor ouderen die bijvoorbeeld last hebben van vergeetachtigheid, lichamelijke aandoeningen of die er alleen voor staan. Tijdens de open dag kunt u zien hoe zo'n dag eruit ziet. U krijgt ook informatie over wat de casemanager voor u kan betekenen, hoe u een Wmo-indicatie aanvraagt, hoe u zich kunt aanmelden voor dagverzorging en wat tanteLouise doet om zelfredzaamheid te bevorderen.

Praktische info en aanmelden

U kunt langskomen tussen 10:00 en 12:00 uur of tussen 14:00 en 16:00 uur, Van der Goesstraat 10 in Bergen op Zoom. De dag is met name bedoeld voor nieuwe cliënten, die benieuwd zijn wat de dagverzorging inhoudt en of het iets voor hen is. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar dagverzorging.stb@tantelouise.nl of even bellen: 0164-281316.

Meer informatie

Bij 'zorgaanbod' op deze website leest u meer over dagverzorging bij vier locaties van tanteLouise in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht.