Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Warm nest

Mariahove

Woonzorgcentrum Mariahove ligt in het gezellige dorp Ossendrecht aan de rand van de mooie Brabantse Wal. Mariahove heeft 45 appartementen voor bewoners met een ZZP 4, 5 of 6.

Kom eens langs!

Gert Mullerplein 1
4641 TL Ossendrecht
0164 676 400

Routebeschrijving

Gastvrijheid staat voorop

Gastvrijheid staat voorop in Mariahove. In het gezellige restaurant kunnen mensen van 08.30 tot 18.00 uur terecht voor een kopje koffie of een lekkere maaltijd. In Mariahove kunnen bewoners naar de kapper en boodschappen doen in het winkeltje. In het behandelcentrum werken fysio- en ergotherapeuten, waar zowel bewoners van Mariahove als buurtbewoners terecht kunnen. 

Appartementen

Mariahove heeft 45 appartementen voor bewoners met een ZZP 4, 5 of 6. Mariahove heeft ook twee appartementen voor kortdurend verblijf (ELV).

Even binnenkijken...

Toekomstplannen

In 2024 heeft Mariahove een flinke opfrisbeurt gekregen. Gangen zijn opnieuw geschilderd, het meubilair is deels vervangen en alle bewegwijzering vernieuwd. Na de sluiting van ons woonzorgcentrum in De Beukenhof in Putte zijn bewoners van daar naar Mariahove verhuisd. Veel bewoners van Mariahove zijn naar het nieuwe verpleeghuis Hoogerwaard in Hoogerheide verhuisd. Na de verhuizing wordt het achterste gedeelte van Mariahove gesloten. In de toekomst wordt daar een nieuw verpleeghuis gebouwd. Planvorming daarvoor start in de loop van 2024.

"Wij zorgen er met alle collega's en vrijwilligers voor dat Mariahove voor onze bewoners een thuis mag zijn waar zij ondersteuning, geborgenheid en zorg op maat mogen ervaren"

Jessica Harmsen (coördinator facilitair) en Esther Cleeren (locatiemanager)

Faciliteiten

  • Restaurant (de keuken is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur)
  • Winkeltje (maandag tot en met zaterdag geopend van 08.30 tot 11.30 uur en van 14.30 tot 16.00 uur)
  • Kapsalon (elke woensdagochtend op afspraak)
  • Kerkdienst en stilteruimte
  • Biljart
  • Jeu de boules-baan
  • Ruimte voor behandelingen
  • Ruimte voor cliënten van de dagverzorging