Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Warm nest

Mariahove

Verpleeghuis en woonzorgcentrum Mariahove ligt in het rustieke dorp Ossendrecht aan de rand van de mooie Brabantse Wal. Mariahove heeft 84 bewoners. 

Kom eens langs!

Gert Mullerplein 1
4641 TL Ossendrecht
0164 676 400

Routebeschrijving

Even binnenkijken...

De meeste bewoners wonen in een eigen appartement. In een deel van het verpleeghuis zijn er kamers voor één of twee personen. In Mariahove kunnen bewoners naar de kapper, een bezoek brengen aan een stiltecentrum en boodschappen doen in de winkel. In het behandelcentrum werken fysio- en ergotherapeuten, waar zowel bewoners van Mariahove als buurtbewoners terecht kunnen. In het restaurant is iedereen welkom voor een warme maaltijd, koffie, thee of een borrel. Ook worden er verjaardagen gevierd.

De bewoners op het zorgcentrum houden net als thuis hun eigen huisarts en apotheek. Alle overige bewoners hebben een specialist ouderengeneeskunde als arts.

"Onder andere door de betrokkenheid van medewerkers, vrijwilligers, familie en dorpsbewoners voelt Mariahove als een warm nest. Bewoners voelen zich hier veilig, ontvangen de zorg die met ze is afgesproken en kunnen er thuis zijn."

Paula Vorstenbosch, locatiemanager

Faciliteiten

  • Receptie
  • Restaurant (dagelijks geopend van 08.30 tot 18.00 uur)
  • Winkeltje (maandag tot en met zaterdag geopend van 08.30 tot 11.30 uur en van 14.30 tot 16.00 uur)
  • Kapsalon (dinsdag en donderdag op afspraak)
  • Kerkdienst (elke woensdag)