Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Kleinschalig wonen in een grootschalig gebouw

Residentie Moermont

Kleurrijk, divers en levendig: Residentie Moermont in Bergen op Zoom is de grootste locatie van tanteLouise, en de locatie met de meest uiteenlopende doelgroepen.

Kom eens langs!

Veilingdreef 6
4614 RX Bergen op Zoom
0164 271 300

Routebeschrijving

Even binnenkijken...

Het restaurant is ook open voor bezoekers van buitenaf
Een bewoonster in de kapsalon
In de tuin kunnen bewoners een potje jeu-de-boules spelen
Het interieur van het restaurant en de Plaza is in 2021 nog vernieuwd
Naast de hoofdingang is een gezellig terras

Verschillende doelgroepen

U vindt er kleinschalige, persoonlijke zorg voor mensen met dementie, lichamelijke of psychiatrische klachten of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er is ook een woning speciaal voor mensen van Indische afkomst. De leeftijden, interesses en wensen van de 227 bewoners van Residentie Moermont lopen dan ook flink uiteen.

Bewoners hebben een eigen kamer. Elke woongroep (tussen de zes en twaalf bewoners) deelt een gezamenlijke woonkamer voor gemeenschappelijke activiteiten.

Van alles te doen

Er is in Moermont van alles te doen, zien en beleven. De Plaza vormt het centrale punt. Aan de Plaza ligt de winkel, de kapsalon, de bioscoop en de activiteitenruimtes. Hierdoor is het een gezellige, levendige plek waar altijd iets te doen is. Er worden activiteiten georganiseerd zoals een bingoavond, bloemschikken, een lentemarkt of een ‘silent disco’. Er is maandelijks een kerkdienst.

Faciliteiten

  • Restaurant: dagelijks geopend van 09.30 tot 20.00 uur (keuken open tot 18.00 uur)
  • Winkeltje: dagelijks open tot 16.30 uur
  • Receptie: dagelijks open van 8.00 uur tot 23.00 uur
  • Terras voor bewoners en bezoekers
  • 3 ruimtes voor besloten feesten en activiteiten
  • Zaalhuur mogelijk
  • Dagverzorging
  • Kapper: uitsluitend op afspraak
  • Bioscoopzaal: dagelijks open

Omgeving

Moermont ligt aan de rand van een woonwijk in Bergen op Zoom. Met landgoed Vrederust en natuurgebied de Kleine Melanen op 5 minuten loopafstand.

Thuis bij Moermont

Bij Moermont biedt tanteLouise kleinschalig wonen in een grootschalig gebouw. U krijgt een totaalpakket van verblijf, zorg en welzijn. Het uitgangspunt is dat u uw leven zo veel mogelijk voortzet zoals u dat gewend bent. Onze medewerkers ondersteunen u daarbij.

Specifieke doelgroepen