Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Hoofdkantoor

Servicebureau

Liefdevolle, respectvolle zorg vereist een goede en gezonde organisatie. En daar gaat meer achter schuil dan u misschien in eerste instantie zou denken. Er moet namelijk van alles geregeld worden. Van de salarisadministratie en de opleiding van medewerkers tot een plek waar u al uw vragen kunt stellen. Al deze ondersteunende en overkoepelende diensten hebben wij verzameld onder één dak. En die plek noemen wij het Servicebureau.

Kom eens langs!

Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom
0164 713 300

Routebeschrijving

Zorg leveren die u van ons gewend bent

In ons Servicebureau (dat u vindt aan het Boerenverdriet in Bergen op Zoom) zetelt niet alleen onze raad van bestuur en het managementteam, maar ook ál die andere ondersteunende afdelingen en teams die nodig zijn om de zorg te kunnen leveren die u van tante gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan onze HR-afdeling die fantastische zorgmedewerkers werft, begeleidt en adviseert. Maar ook onze administratie-, communicatie- en ict-afdeling vindt u op het Servicebureau.

24/7 bereikbaar

Op ons Servicebureau zitten experts op het gebied van ontwikkeling, controle en veiligheid, beleid en inkoop. Daarnaast zijn ook de deskundige cliëntadviseurs en consulenten van ons Cliëntenservicebureau hier te vinden. U kunt hen 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken (0900 – 900 4444) voor al uw vragen. Of het nu gaat om een aanmelding bij tanteLouise, een vraag over wet- en regelgeving of een verzoek om meer informatie. 

Achter de schermen

Het Servicebureau zorgt voor alle zaken ‘achter de schermen’, zodat onze betrokken medewerkers en vrijwilligers (en dat zijn er inmiddels zo’n 2.500!) zich kunnen richten op het leveren van de beste zorg, waar thuis ook is. Zodat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden.

Parkeren

Je kunt je fiets bij het servicebureau parkeren. Kom je met de auto? Er zijn een paar parkeerplekken voor bezoekers direct bij het servicebureau. Zijn deze vol, parkeer dan op ons parkeerterrein aan de Slingerweg (naast Roosenboom Transport). We vragen medewerkers van tante om sowieso daar te parkeren. Dit is ongeveer 5 minuutjes lopen. Het is niet toegestaan je auto te parkeren op een van de parkeerterreinen van bedrijven (gevestigd links en rechts van onze panden) aan het Boerenverdriet.