Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Warm wonen in een levendige buurt

Stuijvenburgh

Wonen in een gemoedelijk woonzorgcentrum in een gezellige volksbuurt in Bergen op Zoom? Het kan in Stuijvenburgh. Deze lichte, moderne locatie van tanteLouise staat bekend om haar fijne sfeer en vele activiteiten. Mensen voelen zich er meestal snel thuis.

Kom eens langs!

Van der Goesstraat 2
4615 KX Bergen op Zoom
0164 281 300

Routebeschrijving

Een eigentijds woonzorgcentrum

Stuijvenburgh is een modern complex in de levendige wijk Fort-Zeekant. Die wijk wordt momenteel volop vernieuwd. Stuijvenburgh beschikt over 66 ruime tweekamerappartementen voor ouderen met een somatische indicatie. En 33 verpleegplaatsen voor ouderen met dementie.

Vanuit Stuijvenburgh kijk je zo op een park. En op een steenworpafstand ligt de levendige boulevard langs de Binnenschelde, waar onze bewoners kunnen genieten van het weidse uitzicht over het water en de Bergse Plaat.

Gezellige ontmoetingsplaats

Het sfeervolle middelpunt van Stuijvenburgh is restaurant Parkzicht. Hier drinken bewoners een kopje koffie of thee en schuiven aan voor een lekkere lunch of een diner van de gevarieerde kaart. Met grote regelmaat zijn er activiteiten in het restaurant. Er is altijd tijd voor een potje biljart of een gezellig praatje.

Actief en betrokken

Tante biedt bewoners een gevarieerd dagprogramma, afgestemd op wensen en behoeften. Onze bewoners blijven daardoor actief en betrokken. Ze kunnen zelf om dagelijkse boodschappen in het winkeltje. Er is ook een kapsalon en om de vrijdag een kerkdienst.

"Wanneer je Stuijvenburgh binnenloopt, voel je gelijk de warmte en gezelligheid van het huis. Onze medewerkers zorgen dag in dag uit met diezelfde warmte voor onze bewoners. Wij zijn oprecht trots om op deze locatie werkzaam te mogen zijn."

Lindsey Boerdam, locatiemanager
Siep van Rijn, coördinator facilitair

Van alles te beleven

Schilderen, bloemschikken, aaihonden: de bewoners van Stuijvenburgh hoeven zich niet te vervelen. Ook buiten is er van alles te zien en te beleven. Een gezonde wandeling, ritje op de duofiets of een bezoek aan winkelcentrum ’t Kompas bijvoorbeeld. 

Dagverzorging

Stuijvenburgh biedt zes dagen per week dagverzorging. Ouderen die nog zelfstandig wonen kunnen er met een Wmo-indicatie overdag terecht. Zij krijgen begeleiding en activiteiten van medewerkers van tanteLouise.

Faciliteiten

  • Receptie (dagelijks geopend van 08.30 tot 17.00 uur)
  • Restaurant Parkzicht (dagelijks open van 08.30 tot 18.00 uur)
  • Kapper (woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op afspraak)
  • Winkeltje (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur)
  • Kerkdienst (één keer per twee weken op vrijdagmiddag)
  • Behandelcentrum voor bijvoorbeeld fysiotherapie
  • Zaalhuur mogelijk
  • Dagverzorging