Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Ons kent ons gevoel

De Vossemeren

Bij De Vossemeren gaat nieuwbouw hand in hand met een dorpskarakter en Brabantse gemoedelijkheid. Het moderne complex biedt ruimte aan 24 verpleeghuisbewoners, die vanwege lichamelijke problemen of dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Kom eens langs!

Dortmundstraat 18
4681 AV Nieuw-Vossemeer
0167 507 500

Routebeschrijving

Betrokken en persoonlijk

De Vossemeren is een kleinschalig verpleeghuis middenin in Nieuw-Vossemeer. De betrokkenheid onder onze medewerkers is groot en het contact met de bewoners persoonlijk. Dat maakt De Vossemeren een bijzondere locatie. Ook omdat de huisarts in het gebouw zit, weet iedereen ons goed te vinden.

Wonen in vrijheid

De 2-kamer appartementen zijn ruim en hebben door de hoge ramen veel lichtinval. Dankzij domotica (zorgtechnologie) kunnen mensen met dementie zich ook buiten de locatie begeven. Dat maakt dat zij maximaal van hun vrijheid kunnen genieten.

“Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar hier.”

Petra Snoeijers, locatiemanager

Medewerkers van De Vossemeren

Ontmoeten

Op de begane grond loopt u zo binnen bij ontmoetingsruimte Het Staminee (een oud woord voor kroeg of café, afkomstig van het Franse estaminet). Een ontmoetingsplek voor bewoners en hun naasten. Later dit jaar kunnen zij hier ook terecht voor een kopje koffie en een maaltijd. Er wordt op De Vossemeren dagelijks op de afdelingshuiskamers gekookt, waar bewoners een handje kunnen helpen.

Altijd iets te doen

De Vossmeren heeft een wandelclub. Er zijn regelmatig activiteiten om te ontspannen, bewegen of muziek te luisteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje op de duo-fiets? Liefhebbers van de buitenlucht kunnen ook genieten van het dakterras en de binnentuin. De binnentuin is ook het thuis van onze twee huiskonijnen Merijn en Gijs, vernoemd naar lokale beroemdheid Merijntje Gijzen. Weet u niet wie dat is? Vraag er gerust naar als u gezellig bij ons op bezoek komt…

Even binnenkijken

Trudy en Carolien werken als verzorgenden IG profiel 2 op De Vossemeren. In dit leuke filmpje vertellen zij over hun werk! 

Ook bij tante werken?